FORSIDE FACEBOOK OM MEG TWITTER

Through my phone

Hvor skal jeg egentlig begynne!

Som dere helt sikkert vet sluttet jeg å blogge for sånn cirka ett år siden, og fra siden den tid har det skjedd utrolig mye. Det har ikke nødvendigvis skjedd ting som er spennende, men ting som er ganske Basic som for eksempel bursdagen min, konfirmasjon også videre, men en ting som har vært ganske rart med i år er at jeg har hatt utrolig mange forskjellige perioder. Det har vært perioder der jeg har vært utrolig sosial med folk, og vært ute sånn hver eneste dag til perioder der jeg ikke har hatt energi til å chatte med folk på facebook en gang.  Det har vært tider der jeg har følt at jeg har hatt utrolig mange rundt meg og tider der jeg har følt at jeg ikke har hatt noen i det hele tatt! Jeg  føler selv at jeg har forandret meg personlighetmessing, men samtidig fortsatt den samme person som jeg alltid har vært.

Uansett har ikke tenkt til å skrive om alt som har skjedd fra siden jeg sist skrev ett skikkelig innlegg her på bloggen, men jeg har funnet frem bilder som jeg har tatt med mobilen min også skal jeg bare la bildene snakke for seg selv! 



-Emmy

 



2 kommentarer

Yay or Nay?

Akkurat nå er jeg mellom dilemmaet om jeg skal begynne å blogge igjen eller ikke.

Har ikke vært på bloggen på utrolig lenge, og har ikke akkurat tenkt på den så masse i det siste for å si det sånn. Var innom en venninne sin blogg for jeg synes at å lese blogger fortsatt er noe som er utrolig gøy! Venninen min har jo hatt blogg før. Hun slettet den for private grunner, men begynte å blogge igjen for noen uker siden. Mens jeg var innpå bloggen hennes  bestemte jeg meg for å logge inn på mitt eget siden jeg faktisk aldri slettet bloggen min i tilfelle jeg plutselig fikk lyst til å begynne å blogge igjen en dag. Ser ut som den dagen er idag. For da jeg kom meg inn på bloggen min (sjokkerende nok husket jeg fortsatt passordet mitt) kom alle minnene fra blogg dagene mine tilbake. Jeg begynte å savne å ha en blogg selv om jeg egentlig alltid har hatt en, men savnet å faktisk bruke den.

I det siste har jeg gjort på utrolig mye og livet mitt er ikke helt det samme som den var da jeg først begynte å blogge som 13 åring, men syntes fortsatt at å blogge er like gøy nå som det var da jeg bestemte meg for å begynne . Problemet er bare at jeg gjør på utrolig mye og vet ikke helt om jeg ville hatt tid til bloggen visst jeg begynte å blogge igjen. Det er på en måte derfor jeg skriver dette innlegget. Greier ikke helt å bestemme meg for om jeg skal begynne å blogge igjen siden jeg savner det så mye eller ikke for jeg er ikke sikker om jeg noen gang kommer til å få tid. Skal jeg gjøre som venninnen min å starte opp bloggen på nytt eller ikke?

Hva synes dere jeg burde gjøre?

Begynne å blogge igjen Yay or Nay?  

 

 



6 kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2014
hits